Danny Brown slår sig sammen med Run the Jewels og Jpegmafia på ny single: ’3 Tearz’

Danny Brown slår sig sammen med Run the Jewels og Jpegmafia på ny single: ’3 Tearz’
Danny Brown på Heartland Festival. (Foto: Mathias Bak Larsen)

På fredag er Danny Brown tilbage med det nye album ’uknowhatimsayin¿’. Albummet, der bliver Browns femte af slagsen, har i kølvandet på den semivanvittige, stærke ’Dirty Laundry’ og boblende smooth ’Best Life’ (begge numre produceret af Q-Tip) nu sluppet single nummer tre: ’3 Tearz’.

På ’3 Tearz’ får Danny Brown selskab af vennerne Killer Mike og El-P fra Run the Jewels, mens Jpegmafia står for den tunge, boom bap-klingende, underspillede old school produktion.

’3 Tearz’ er ikke det eneste nummer, Jpegmafia gæster på ’uknowhatimsayin¿’. Den tidligere afslørede trackliste lader os nemlig vide, at den albumaktuelle Peggy også kigger forbi nummeret ’Negro Spiritual’ – denne gang som vokalist.

’uknowhatimsayin¿’ rummer foruden Run the Jewels og Jpegmafia også features fra Blood Orange og Obongjayar, mens produktionen ud over Q-Tip gæstes af blandt andre Flying Lotus og Thundercat.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs anmeldelse: Jpegmafia finpudser i stedet for at forny på ‘All My Heroes Are Cornballs’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af