Hør Emil Langes nye single med Benal – »Lange dyr, jeg tænker på dig«

Hør Emil Langes nye single med Benal – »Lange dyr, jeg tænker på dig«
Emil Lange.

Emil Lange har dj’et og arrangeret fester i hvad der føles som en menneskealder, men i juni sparkede festbomben døren ind til et nyt kapitel i karrieren: Nu som kunstner. Det skete med debutsinglen ’10 år’, der blev gæstet af Suspekts Klamfyr, som i omkvædet kunne fortælle, at »Piger kommer op til mig og jeg spørg’, ‘hva’ vil I ha’? / og de sir Emil Lange«.

Lange selv var altså inkorporeret i debutsinglen, og den tendens fortsætter på hans nu andet nummer i eget navn, ‘Langt liv’, der har gæstebesøg af Benjamin fra Benal.

»Hey Emil, drømmen er lang / jeg har tænkt på dit blik mer’ end 1000 gang«, lyder der således i omkvædet, mens Benjamin også indrammer ‘Langt liv’ i denne remse, der kører både i starten og slutningen: »Lange dyr, jeg tænker på dig / alt jeg vil er at glæde og lege / klappe hånd og ind at sige hej / nu ska’ du vær’ stille og glad«.

Albert fra Benal har hjulpet med produktionen, der er boblende og bouncy, dog i et lidt mindre Roskilde Festival-egnet tempo end ’10 år’.

Alt i alt lyder det som om, at alle parter har haft det ret sjovt i processen med at lave musikken. Hvilket også skinner igennem i det endelige produkt. Og i coveret, ej at forglemme.

Hør podcast: Mød den danske DJ Khaled – Emil Lange er gæst i Soundvenues hiphop-podcast

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af