Master Fatman hyldes med ‘Tykke Toner’ i Royal Arena – Karl William, TopGunn, Medina m.fl. plakaten

Master Fatman hyldes med ‘Tykke Toner’ i Royal Arena – Karl William, TopGunn, Medina m.fl. plakaten
Master Fatman.

I marts døde radiovært, dj og musikformidler Morten Lindberg aka Master Fatman, og siden da er han fortjent blevet hyldet ved forskellige lejligheder – eksempelvis under dette års Distortion. Nu er der så annonceret den hidtil største hyldest til den evige spreder af kosmisk kærlighed i form af en storstilet koncert i Royal Arena 8. december.

Koncerten har fået titlen ‘Tykke Toner’ og vil være helt i Lindbergs ånd. Ifølge en pressemeddelelse vil al musikken på scenen nemlig have været igennem det såkaldte ‘tykke filter’, som altså drysser lidt jazz eller sydlandsk stemning ned over de optrædendes sange.

En række danske kunstnere som blandt andre Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Jokeren, Lis Sørensen, Medina, Karl William, TopGunn og Peter A.G er med for at hylde Lindberg, og disse vil blive bakket op af The Antonelli Orchestra (fra bl.a. ‘Vild Med Dans’) og DR Big Band.

Udover det klassiske koncertformat byder plakaten også på tryllekunster ved Mr. Mox samt meditation hos Rikke Hertz, og i spidsen for det hele finder vi Lindbergs tidligere kollegaer fra tiden på Radio24Syv, Mikael Bertelsen og Simon Jul.

Aftenen er arrangeret af foreningen Master Fatmans Venner og alt overskud går ubeskåret til Morten Lindbergs efterladte.

Du kan se det fulde line-up på plakaten forneden.

Tykke Toner: En aften i Fatmans ånd
8. december
Royal Arena
Billetpris: 425 kr.

Læs også: Master Fatmans venner inviterer til støttefest for hans efterladte: ’En dag for Tykke’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af