Ny posthum ep-release fra Lil Peep: ’Goth Angel Sinner’

Ny posthum ep-release fra Lil Peep: ’Goth Angel Sinner’
Lil Peep.

»Goth Angel Sinner coming soon«, tweetede Lil Peep i midten af oktober 2017 – en lille måned inden, han døde af en overdosis i en alder af 21 år. Nu er udgivelsen, emorap-pioneren med det borgerlige navn Gustav Elijah Åhr dengang annoncerede, endelig ude i form af en ep bestående af tre tracks.

’Goth Angel Sinner’ skriver sig ind i Peeps bagkatalog som hans 12. ep i rækken. Ep’en er hans første posthume af slagsen, mens vi på albumfronten fik ’Come Over When You’re Sober, Pt. 2’ i november 2018 – et år efter rapperens død.

Udgivelsen lander to små uger op til den officielle premiere på dokumentaren ’Everybody’s Everything’, der portrætterer Lil Peep, hans kreative virke og skrøbelige indre med optagelser bag og på scenen samt interviews med hans familie og venner, heriblandt hans mor og Post Malone. Filmen, der fik store roser ved sin premiere på South By South West i marts, ruller over lærredet i tre danske biografer den 12. november: i Cinemaxx i København, Aarhus og Odense.

Læs også: Lil Peeps mor sagsøger rapperens managere – hævder de »proppede ham« med stoffer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af