Sådan ser det ud, når Roskilde Festival-aktuelle Thom Yorke spiller live

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For ti dage siden blev Thom Yorke annonceret til næste års Roskilde Festival. Men hvilket slags show er det, Radiohead-frontmanden medbringer under soloaliasset Tomorrow’s Modern Boxes?

Det kan man nu få et indblik i, da Yorke i går var forbi Jimmy Kimmels talkshow for at spille tre sange fra dette års fremragende ‘Anima’-album: ‘Traffic’, ‘Twist’ og ‘Dawn Chorus’.

Med sig har han Nigel Godrich og Tarik Barri (de er også med på Roskilde), og på de to førstnævnte sange bliver der skruet op for elektronikken, mens nogle imponernede visuals bliver eksekveret, og Yorke i momenter fyrer sine klassiske (læs: maniske) dansetrin af.

Et højdepunkt på ‘Amina’ er den dronende vuggevise ‘Dawn Chorus’, som Yorke hos Kimmel spiller mere eller mindre alene ved tangenterne. Det er ret magisk. Prøv at forestil dig dén sekvens og et tætpakket Arena-telt, der holder kæft, så har du et Roskilde-højdepunkt anno 2020 lige dér.

Thom Yorke spiller på Roskilde Festivals Arena-scene fredag den 3. juli.

Læs også: Derfor er Roskilde Festival-aktuelle Thom Yorke meget mere end bare ’ham fra Radiohead’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af