Se Lady Gaga falde af scenen under vild dans med fan

Se Lady Gaga falde af scenen under vild dans med fan
Lady Gaga. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Lady Gaga er i fuld gang med sin to år lange koncertrække i Las Vegas, der startede for snart et år siden. Men selvom popstjernen uden tvivl har fået opbygget en rutine, er der stadig plads til uforudsigeligheder.

Det fik Gaga at føle på egen krop, da hun for et par dage siden inviterede en heldig fan, Jack, på scenen til en dansesession. Improvisationen endte dog i et brat fald fra scenen, da Jack tog et skridt udover scenekanten. Selvom det ser ret voldsomt ud, er Gaga hurtig til at sige »jeg er okay«, mens hun også skyndte sig at tilgive den tårevædede fan og påpege, at det ikke var hans skyld.

Gaga fortsatte koncerten umiddelbart efter styrtet og inviterede senere Jack tilbage på scenen, hvor hun beskrev dem som »Rose og Jack i ‘Titanic’«. Lady Gaga har kun kærlighed tilovers for sine følgere.

Læs også: Hør ugens otte bedste nye sange – Fraads, Schultz & Forever og ny hiphop-supergruppe

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af