Sleiman har endelig udgivet sin sang med 6ix9ine – og tilføjet et kontroversielt Gilli-vers

Sleiman har endelig udgivet sin sang med 6ix9ine – og tilføjet et kontroversielt Gilli-vers
6ix9ine.

Det har ikke været ukompliceret for Sleiman at få udgivet sangen ‘R.E.D’. Nummeret har nemlig en gæsteoptræden fra den amerikanske rapper 6ix9ine, hvis vers Sleiman efter sigende har betalt omkring 650.000 kroner for. Men 6ix9ines pladeselskab 10K Projects har længe nægtet Sleiman at udgive sangen, da den danske rapper betalte 6ix9ine i kontanter og dermed ikke havde fået grønt lys fra det amerikanske label.

Dén sag førte først til, at Sleiman sagsøgte 6ix9ine, og derefter dukkede der en video op, hvor rapperen med det regnbuefarvede hår undskyldte til den danske artist. Nu er ‘R.E.D’ altså endelig ude, om end kun i en noget skrattende Youtube-udgave. Det alene er ret opsigtsvækkende, men der er faktisk endnu en ret kontroversiel overraskelse gemt i sangen.


Gilli
er nemlig også med på nummeret, og han har taget nogle skarpe disses med mod 6ix9ine. »Regnbue, slap af / stak sine venner, kan ikke komme tilbage«, lyder det blandt andet fra den danske stjerne.

Gilli refererer selvfølgelig til en meget omtalt nylig retssag, hvor 6ix9ine vidnede mod en række bandemedlemmer, som han før var venner med. Det vidneudsagn førte til fængselsdomme til en række folk, mens meget tyder på, at 6ix9ine selv slipper med en kort dom – måske er han ude af fængsel allerede i slutningen af året.

Pudsigt nok er ‘R.E.D’ så gammel en sang, a 6ix9ine stadig råber bandens navn i introen. Han hylder altså den samme bande, som han kort tid efter har vidnet mod i retten. Gillis vers er til gengæld nok nyere, da det jo refererer til en retssag, der først lige har fundet sted.

Ud over sangen har Sleiman også delt en lille video på Instagram, hvor man kan se ham indspille sangen sammen med 6ix9ine og danske Livid.

Læs også: 6ix9ine siger undskyld til Sleiman i ny video – men konflikten fortsætter

View this post on Instagram

Out now. YouTube premiere https://youtu.be/7S6vtLxQyR0

A post shared by Sleiman (@officialsleiman) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af