Tessa truer med at kaste sine stilletter efter dig på den nye single ‘Ben’

Tessa truer med at kaste sine stilletter efter dig på den nye single ‘Ben’
Tessa. (Foto: Nikolaj Gyldenløve)

Det ser ikke ud til, at Tessa har tænkt sig at skrue tempoet ned lige foreløbig. Siden hendes freestyles blev en mindre sensation på Instagram, har den hårdtslående rapper fra Hundige udgivet de stærke singler ‘Snakker for meget‘ og ‘Okay’, der var kompromisløst beskidte og teknisk overlegne. Nu følger den tredje lyriske lussing i form af ‘Ben’.

Sangen har et lidt 00’er-agtigt klubbeat, der nærmest lyder som Scott Storch-beats a la 50 Cents ‘Just a Lil Bit’. Men det er en omvendt ‘Candy Shop’, Tessa har gang i: Den unge rapper er totalt i kontrol og stjæler alle godterne for sig selv.

Hun truer med at hugge din Louis Vuitton-taske samt dine Gucci-sneaks, rapper om at kyle stilletter gennem luften, smutter før manden er vågen, og giver en skarp hentydning til de vinger, hun har tatoveret over brystet: »Jeg er ikke nogen engel, mine vinger sidder foran«.

Til sidst fortæller Tessa, at hun er »ben« (hendes eget udtryk for ‘benhård’), selv når hun er klædt i nattøj. Og for at være helt ærlig er det svært at forestille sig andet.

Læs også: Tessa er klar til at overtage spillet: »Det skal være Gilli-størrelse, før jeg er tilfreds«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af