The Minds of 99 deler engelsksproget elektronisk ballade: ’1,2,3,4’

The Minds of 99 deler engelsksproget elektronisk ballade: ’1,2,3,4’
The Minds of 99.

I går bad The Minds of 99 os om at »smutte ind på websitet infinityaction.net«, hvorfra en glad mand badet i brandsmart neonfont tilbød alt fra »travel planning« til »body exercises«. Hvorfor lige præcis denne gut skulle berige vores liv, er vi endnu ikke helt sikre på, men ikke desto mindre er stuntet (og gruppens seneste forkærlighed for den grønne neonfarve på sociale medier) mundet ud i et nyt nummer med titlen ’1,2,3,4’.

’1,2,3,4’ er intet typisk Minds-nummer – overhovedet. Der er nemlig tale om en engelsksproget, melankolsk popballade over en mere elektronisk produktion, end vi er vant til fra Minds-slænget. Også Niels Brandts ellers så ligefremme vokal er blødt betydeligt op af distortede korstemmer bag den engelsksprogede lyrik.

Nummeret er produceret af Frederik Thaae, der blandt andet for ti års tid siden udgav to album med poppunk-projektet A Kid Hereafter.

The Minds of 99 drager på arenaturné i næste måned, der tager dem forbi Royal Stage i Aalborg, Ceres Arena i Aarhus, Jyske Bank Arena i Odense og Royal Arena i København. Næsten alle billetter er så godt som revet væk, så måske drengene har besluttet sig for, at næste skridt må være udlandet?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af