The Minds of 99 promoverer mystisk nyt website – hvad skal det betyde?

The Minds of 99 promoverer mystisk nyt website – hvad skal det betyde?
The Minds of 99.

Opdatering, fredag: The Minds of 99 har i dag udgivet deres nye engelsksprogede single ‘1,2,3,4’ – hør den HER.


»Smut ind på websitet infinityaction.net«. Det var beskeden fra The Minds of 99, da de torsdag aften rullede en mystisk teaservideo ud på både Facebook og Instagram.

Fans, der håbede på en ny single eller lignende, blev dog skuffede. Inde på websitet spiller en endnu mere mystisk video, hvor en mand byder velkommen og fortæller om, hvordan infinityaction.net kan hjælpe dig med ting som »travel planning, original material, out of your body exercises, branding, life analysis«.

Herfra bliver man ledt videre til en side, der sælger en hættetrøje, og klikker man videre, bliver man endelig ledt ind på The Minds of 99’s website, hvor selvsamme hættetrøje er til salg for 500 kr.

Og ja, så stopper sporet faktisk der.

Har The Minds of 99’s virkelig lanceret en større kampagne på sociale medier bare for at sælge en hoodie? Nok ikke. Så bare rolig, hele det her ‘infinityaction’-begreb må betyde ét eller andet. Måske en ny single i morgen fredag? Det er bestemt ikke usandsynligt.

Læs også: Se Bettes virkelig smukke live-cover af The Minds of 99’s ‘Alle skuffer over tid’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af