Tre personer officielt under anklage for Mac Millers død

Tre personer officielt under anklage for Mac Millers død
Mac Miller. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Den seneste måned er tre arrestationer tikket ind i forbindelse med Mac Millers død den 7. september 2018. Nu skriver Rolling Stone, at de tre arresterede mænd officielt er blevet sigtet for at være ansvarlige i Millers dødsfald.

Den californiske anklagemyndighed har sigtet 46-årige Stephen Walter, 28-årige Cameron James Pettit og 36-årige Ryan Reavis for at have leveret pillerne, der resulterede i Mac Millers dødsfald. Miler havde ifølge en repræsentant fra United States Attorney’s Office (via Rolling Stone) uddybet, at Miller havde anmodet Pettit om »10 blues« (dvs. de smertestillende piller Percocet), hvorpå Reavis med Walter som mellemmand leverede pillerne, der i virkeligheden bestod af en blanding af de farlige stof fentanyl, kokain og Xanax.

Walter, Pettit og Reavis var tidligere sigtet for narkotikadistribution, men er således nu blevet sigtet for både konspiration og distribution af stofferne, der angiveligt resulterede i den »utilsigtede overdosis«, som Miller ifølge retsmedicinerne led i en alder af 26 år.

Læs også: Se Mac Miller snakke ‘Swimming’ i hidtil uudgivet interview

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af