Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Caroline Polachek, Zaar og Vagabon.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Caroline Polachek.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Caroline Polachek ‘Pang’

Caroline Polachek har været leveringsdygtig i finurlig pop i mere end et årti – først som en del af indiepop-duoen Chairlift og nu i eget navn. I 2019 har hendes singler ‘Door’, ‘Ocean of Tears’, ‘Parachute’ og senest den fantastiske ‘So Hot You’re Hurting My Feelings’ sat en fed streg under den mere futuristiske poplyd, vi kan vente os af solodebuten ‘Pang’, der er produceret af folk fra det allestedsnærværende pladeselskab PC Music.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Zaar ‘Lost My Sense of Humour’

Danske Sara Flindt aka Zaar har gennem det seneste års tid imponeret med sine elektroniske kompositioner, der emmer af episk nordisk natur i alle dens fascinerende kontraster. Singlerne ‘Our Love Is Dead’ og ‘Invisible’ har begge Flindts ekspressive vokal i centrum, og det tegner rigtig godt for debut-ep’en.

Hør ep’en via Spotify HER eller Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Vagabon ‘Vagabon’

Tilbage i 2017 figurerede Vagabons debutalbum ‘Infinite Worlds’ på vores liste over 10 virkelig gode album, vi missede i løbet af året, og det er naturligvis ikke en fejl, man begår to gange. ‘Infinite Worlds’ var et pragteksemplar på nyskabende indierock, men på nye singler som ‘Water Me Down’ lyder det til, at Vagabon har lagt rocken på hylden til fordel for et mere elektronisk udtryk, der dog virker ligeså gennemført som tidligere.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Floating Points ‘Crush’

Bag Floating Points finder man den britiske neurolog (!) Sam Shepherd, og hvis man gerne vil, kan hans videnskabelige baggrund sagtens høres i de detaljerige musikalske eksperimenter, der resulterede i den nærmest svævende jazz-fusion på debuten ‘Elaenia’ fra 2015. Nu er hans krøllede hjerne igen klar til at folde sig ud i albumformat.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Bremer/McCoy ‘Utopia’

Bremer/McCoy producerede dele af Peter Sommers mesterlige ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’, og her kunne man således få brudstykker af duoens melodiske, melankolske og meditative jazz. Vil man have det i fuldt albumformat, så er duoen nu tilbage med deres fjerde album.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Det er en pakket uge – hør også disse udgivelser hvis du vil være helt opdateret:
Anna Wise ‘As If It Were Forever’
Danni Toma ‘EP 1 – Dagene efter’
Foals ‘Everything Not Saved Will Be Lost – Part 2’
Masasolo ‘Bridges’
Pil ‘Når du går herfra’
Refused ‘War Music’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af