Earl Sweatshirt deler ny surprise-udgivelse: ’Feet of Clay’

Earl Sweatshirt deler ny surprise-udgivelse: ’Feet of Clay’
Earl Sweatshirt. (Foto: Steven Taylor)

Ført an af en række Halloween’ske emojis og et coverbillede af noget, der ligner en led ged (ja, her kommer skribentens zoologiske viden beklageligt nok til kort), annoncerede Earl Sweatshirt i går, at han samme aften ville slippe en udgivelse med titlen ’Feet of Clay’. Og ganske rigtigt: I går aftes landede ’Feet of Clay’ med syv korte nye numre.

De syv nye numre spænder over blot 15 minutter, så det er altså en række små størrelser, der er tale om. Udgivelsen er primært produceret af Earl Sweatshirt selv med assistance fra Alchemist og Ovrkast samt features fra Mach-Hommy og Mavi.

Titlen på albummet er en reference til Daniels bog i Det Gamle Testamente. Earl Sweatshirt selv beskriver projektet som »en samling af observationer og følelser optaget under de sidste krampetrækninger fra et smuldrende imperium«.

’Feet of Clay’ følger op på sidste års udgivelse ’Some Rap Songs’ fra november 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af