Jamaika efterlyst af politiet efter episode med knivstik

Jamaika efterlyst af politiet efter episode med knivstik
Jamaika. (Foto: Samy Khabthani)

Sharmarke Omar Ali, bedre kendt under rappernavnet Jamaika, er i dag blevet efterlyst af Syd- og Sønderjyllands Politi. Han mistænkes for at have begået et knivstikkeri i Esbjerg den 6. oktober, meddeler Syd- og Sønderjyllands Politi.

»Politiet mistænker Sharmarke Omar Ali for at have begået knivstikkeriet, hvor en 23-årig mand blev lettere kvæstet. Hændelsen fandt sted, efter at der var opstået en uoverensstemmelse mellem de to personer«, lyder det i en pressemeddelelse.

I forbindelse med efterlysningen håber politiet af få borgernes hjælp til at finde ud af, hvor Jamaika opholder sig. Politiet fraråder dog, at man selv tager kontakt til rapperen.

Jamaika har tidligere siddet i fængsel flere gange. Han blev senest løsladt i juni 2018 efter at have siddet inde i et par år.

»Det vigtigste har været at droppe kriminaliteten. Først og fremmest. Før alt det andet. Du kommer på et tidspunkt til et sted i livet, hvor du må gøre op med dig selv, hvad du vil. Og heldigvis så valgte jeg musikken«, udtalte han dengang til Soundvenue i et interview.

Læs interview: Hvordan blev Jamaika dansk raps største håb, når han ryger ind og ud af fængsel?

Se også Jamaika fortælle om de rim, der har betydet mest for ham:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af