NorthSide afslører Robyn som hovednavn – fire nye navne på plakaten

NorthSide afslører Robyn som hovednavn – fire nye navne på plakaten
Robyn.

Så har NorthSide sikret sig den store fredagsfest til 2020: Robyn er netop blevet annonceret som hovednavn til festivalen i Aarhus, og den svenske popstjerne fører an i en musikpakke bestående af i alt fire nye navne.

Dagens annonceringer:
Robyn (SE) – 5. juni
Spleen United (DK) – 6. juni
Franc Moody (UK) – 6. juni
Jung (DK) – 4. juni

Her er indiepop fra det nye danske band Jung, tung electrorock fra gendannede Spleen United og discofunk fra London-kollektivet Franc Moody, men dagens store historie er selvfølgelig Robyn.

Den svenske popdronning gjorde sidste år comeback med ‘Honey’, som vi ganske enkelt kårede til det bedste udenlandske album i 2018. Selv om det efterhånden er et årti siden, Robyn udgav den skelsættende ‘Body Talk’-trilogi, så er hun altså stadig på toppen, hvilket hun beviste med et brag af en koncert på Roskilde Festivals Orange Scene i sommer.

Robyn var i 2014 forbi NorthSide med en fælleskoncert i selskab med Röyksopp, men 2020 bliver altså første gang, hun spiller på festivalen i eget navn.

Dette er den anden musikpakke, NorthSide har afsløret til 2020-plakaten. For en måneds tid siden annoncerede de blandt andre Green Day og Lukas Graham.

NorthSide 2020 finder sted 4.-6. juni i Ådalen (for sidste gang).

Læs også: De 25 vigtigste internationale album i 2010’erne – inklusive Robyn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af