Premiere: Fuld moshpit-alarm på nyt posse cut af Madmanmax, Flexlikekev, Felix Dicey og Raiden Rose

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er efterhånden ved at være en sprudlende undergrundsscene af engelsksprogede rappere i Danmark, der tit kigger mod UK-lyden og dens intense moshpit-kultur, men samtidig bruger en del flows og intonationer, der kommer fra den energifyldte amerikanske scene omkring folk som Lil Uzi Vert og Playboi Carti. Og nu kan du opleve en række af dem på én af samme sang.

Rapperen Madmanmax gæstes nemlig ikke kun af sin faste makker Flexlikekev på den nye single ‘Killin Time’, men også af dansk-amerikanske Felix Dicey samt Raiden Rose fra Rosegold.

Resultatet er en intens, festlig banger, der virker skræddersyet til at starte moshpits – også takket være Phatfaces onde, tunge produktion. Sammen med sangen er der også udgivet en intens video, der både understreger trackets moshpit-ambitioner, men også bare viser, at de fire rappere har en afslappet og naturlig kemi indbyrdes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af