Stormzy tager os med backstage før sin skelsættende Glastonbury-optræden i video til ’Do Better’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der blev uddelt nervøse knuckles og store krammere, udøvet last minute workouts og passioneret begejstring bag scenen, da Stormzy skulle indtage årets engelske Glastonbury Festival – som det næstyngste hovednavn i festivalens 49 år lange historie. Dette ved vi, fordi vi i den nye video til den eftertænksomme r’n’b-klingende ballade ’Do Better’ bliver inviteret med backstage før festivalshowet, hvor Stormzy iklædt skudsikker Banksy-vest og kampklar attitude leverede et karrieremæssigt skelsættende show og scorede lovprisende anmeldelser en masse.

Videoen følger desuden vores hovedperson i studiet, hvor han og et producerhold veksler udmattede blikke og diskussioner – formentlig om albummet ’Heavy is the Head’, som ’Do Better’ er hentet fra.

’Heavy is the Head’ er Stormzys andet album, der udkom i fredags, og som følger op på 2017-debuten ’Gang Signs & Prayer’. Albummet har desuden givet den britiske rapper anledning til en turné, der blandt andet tager ham til Royal Arena den 21. februar 2020, hvor han spiller sin største koncert på dansk grund nogensinde.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af