Stormzy giver koncert i København – større end nogensinde før

Stormzy giver koncert i København – større end nogensinde før
Stormzy. (Foto: Mark Mattock)

Den 13. december udgiver Stormzy sit andet album ‘Heavy Is the Head’, og i den anledning har grimerapperen nu annonceret sin ‘H.I.T.H. World Tour 2020’, der blandt andet bringer ham forbi Danmark.

Og det bliver stort denne gang – større end nogensinde før. Stormzy skal nemlig spille i selveste Royal Arena den 21. februar.

Rapperens turné strækker sig over 55 datoer i hele verden, og i Danmark er vi faktisk nogle af de første til at få showet at se: Royal Arena er nemlig det blot fjerde stop på turneen.

Stormzy har efterhånden givet flere legendariske koncerter på dansk jord. I 2015 var han forbi Pumpehuset til en Soundvenue Session, og hans moshpit-koncert på Roskildes Apollo-scene i 2016 har for længst skrevet sig ind i festivalens historiebøger. Så var der Store Vega i 2017Arena i 2018, og i år var Stormzy forbi Smukfest. Men altså, man kan ikke komme uden om, at Royal Arena – hvor briten ene og alene skal sælge billetterne – bliver et højdepunkt for den gensidige kærlighed mellem Stormzy og Danmark.

Stormzy udgav i 2017 debutalbummet ‘Gang Signs & Prayer’, mens den seneste single fra det nye album er sidste uges ‘Own It’, der har Ed Sheeran og Burna Boy som gæster.

Billetsalget starter 6. december kl. 09.00 via Ticketmaster.

Stormzy (UK)
21. februar
Royal Arena
Billetpris: 350-450 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af