The Weeknd deler retro-nummeret ‘Blinding Lights’ med stærke 80’er-associationer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter lang tids venten er The Weeknd endelig begyndt at dele numre fra hans kommende album. Tidligere på ugen fik vi ‘Heartless‘, som ifølge sangeren var første udgivelse fra et »psykotisk kapitel« af hans karriere.

Nu har sangeren med det borgerlige navn Abel Tesfaye delt det synth-bårne nummer ‘Blinding Lights’, der har en stærk 80’er-New Wave vibe over sig. Nummeret er produceret af Max Martin, Oscar Holter og The Weeknd selv. ‘Blinding Lights’ bliver desuden brugt i en Mercedes-Benz-reklame, hvor The Weeknd medvirker. Se den herunder.

‘Heartless’ og ‘Blinding Lights’ er The Weeknds første solosange siden sidste års EP ‘My Dear Melancholy‘. Det kommende album, der tidligere gik under titlen ‘Chapter 6’, bliver sangerens første siden ‘Starboy‘ fra 2016, men der er endnu ingen officiel udgivelsesdato eller titel.

Udover sine egne sange har de sidst måneder blandt andet budt på features fra The Weeknd på Gesaffelsteins ‘Lost in the Fire‘ og ‘Game of Thrones’-sangen ‘Power Is Power‘.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af