Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Fouli, Teyana Taylor og vemodige Kali Uchis

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Fouli, Teyana Taylor og vemodige Kali Uchis
Kali Uchis. (Foto: Damian Borja)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Kali Uchis ‘Solita’

Colombianske Kali Uchis bevæger sig trods sine rødder sjældent over i latinpoppens verden – men når hun gør, så gør hun det altså godt. Denne delvis spansksprogede reggaeton-sang er vemodig og trøstesløs, og Uchis viser en sårbarhed, man ikke ofte har set i hendes tidligere musik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Kesi ‘Vant til’

Denne uge hev Kesi en gammel Jens Ole McCoy-produceret grime-banger frem fra gemmerne: Et heftigt nummer, der i 2017 debuterede i første afsnit af Soundvenues hiphoppodcast Standard, men som nu er udgivet officielt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Hinds ‘Riding Solo’

Den luftige instrumentation og den døsige melodi på Hinds’ nye sang leder klart tankerne hen mod M.I.A.-klassikeren ‘Paper Planes’. Den spanske rockkvartet har levende dynamik mellem deres stemmer, hvilket gør, at den egentligt ganske simple melodi føles levende hele vejen igennem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Caribou ‘You and I’

Vi skal tilbage til 2014 for at finde det seneste Caribou-album, det mesterlige ‘Our Love’. Nu har Dan Snaith, som Caribou egentlig hedder, dog endelig annonceret en efterfølger ved navn ‘Suddenly’. I samme åndedræt har han delt en ny sang ved navn ‘You and I’, der da netop skifter stil pludseligt – men selv dette pludselige skift foregår elegant, når et elektronisk mastermind som Snaith står bag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Lvra ‘U Should Be In Love With Me’

Den 19-årige sanger Lvra (udtalt ‘loo-rah’) har annonceret sin debut-ep – den har fået titlen ‘LVCID’ og udkommer i 2020. I den forbindelse har hun delt første smagsprøve. Det er et underspillet r’n’b-track, hvis percussion ganske opsigtsvækkende føles både organisk og trappet. Nummeret handler om ensomheden og tomheden, man kan føle, når man står over for ugengældt kærlighed – en fortvivlet stemning, som det flot indkapsler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Algiers ‘Void’

Den 17. januar udgiver den politiske rockgruppe Algiers deres tredje album, ‘There Is No Year’. Deres nye Adult Swim-single ‘Void’ var ikke oprindeligt med på tracklisten, men det rebelske, postpunkede garagerock-track er netop blevet tilføjet, så det får lov til at afslutte albummet. Trommerne er en god del af årsagen til nummerets energi, og de kommer da også fra selveste Matt Tong, der også sad bag tønderne på Bloc Partys fire første album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Ecco2k ‘Peroxide’

Bedst som man troede, man kendte Bladees Drain Gang-kollektiv, vender Ecco2k op og ned på det hele med albummet ‘E’. Hør blot ‘Peroxide’, der lyder som en sær blanding af cloudrap, Charli XCX og The Weeknd. Det er en dejligt boblende sang, som på en gang er druggy og euforisk – og hertil fyldt med kreative, glitchende ad-libs.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Fouli ‘Helt stabil’

Foulis verbale billeder fra gadelivet er evigt berigende og engagerende. Den noget nonchalante levering gør blot hans tragiske fortællinger endnu mere bevægende – det understreger, at en verden, hvor alle er ude efter dig, blot er hverdag i det miljø, Fouli på melodisk vis beskriver.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Teyana Taylor ‘We Got Love’

Sangeren bag et af sidste års bedste r’n’b-album er tilbage – atter en gang med Kanye West på holdet til både komposition og produktion. Lyden læner sig da også langt mere op ad den spirituelle lyd på Kanyes ‘Jesus is King’, end den minder om det seksuelle materiale, Taylor udgav sidste år. Det er en opløftende sang, der skildrer kærlighed som den kraft, der binder verden sammen – og når sangen når sin slutning, begynder man helt at føle det samme selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Sassy 009 feat. Clairo ‘Lara’

Sassy 009 er gået fra trio til soloprojekt, og her har norske Sunniva Lindgaard allieret sig med det Soundvenue Session-aktuelle stortalent Clairo. ‘Lara’ er en skrattende, drømmende lo-fi popsang, hvor Clairos intimitet og Sassy 009’s legesyge lyde går virkelig flot i spænd.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af