Kesi er tilbage på sin grime-ting, Jens Ole McCoy producerer – se videoen til ‘Vant til’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I maj 2017 udkom det allerførste afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, og her var Kesi med som gæst. Dengang spillede Nørrebro-rapperen et ikkeudgivet nummer i podcasten, der hed ‘Vant til’ og var produceret af Jens Ole McCoy.

Nu, over to et halvt år senere, har dén sang endelig set dagens lys i en officiel udgave – og så har den endda fået en flot musikvideo. Men ellers er ‘Vant til’ stadig den benhårde, grime-inspirerede sang, vi hørte tilbage i 2017.

Kesi fortalte i Standard, at sangen var indspillet helt tilbage i tiden omkring storhittet ‘Søvnløs’, men det tunge track lyder nærmest som noget, der kunne gå endnu længere tilbage. Det er Kesi tilbage på sin grimerap-ting, og han får blandt andet namedroppet Suspekt med et par skarpe linjer: »Sorte penge, Klam fyr, ikke helt Rask / hele mit hold er Suspekt«.

Videoen er tilsvarende energisk. Der er masser af klip fra Kesis nylige danmarksturné, hvor han blandt andet spillede en exceptionelt festlig koncert i Store Vega, og så er der gæsteoptrædener af blandt andre Noah Carter, Hennedub og Benny Jamz.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af