Xander og Suspekt slutter året med sexet single – hør ‘Cassie’ eksklusivt i Soundvenues hiphop-podcast

Xander og Suspekt slutter året med sexet single – hør ‘Cassie’ eksklusivt i Soundvenues hiphop-podcast
Xander. (Foto: Samy Khabthani)

Suspekt har lige gæstet Standard – Soundvenues hiphop-podcast til en særlig jule-episode, hvor der blev fortalt røverhistorier over gløgg og småkager. Men ikke nok med det: Gruppen havde endda en ny sang med i form af Xander-tracket ‘Cassie’, hvor Albertslund-trioen gæster.

I Soundvenues hiphop-podcast fortæller Suspekt, at Xander forvandles til Xander Claus, når han kommer med som gæst til Suspekts julekoncerter. Og hvis den her nye sang er Xander Claus’ gave til folket, så er det en usædvanlig sexet en af slagsen.

For mens Xander agerer smooth forfører, er Orgi-E og Bai-D beskidte som altid. Førstnævnte får kaldt sig selv for »en skaldet mand med en flot pik« og sin modpart for en kvindelig ‘Kinky fætter’, mens Bai-D finder den her frække bemærkning frem: »Fra indre by til Vesterbro / jeg mødte hende omkring et-tiden, jeg knepper hende før to«.

Nummeret kan høres omkring 44 minutter inde i podcasten – men vi anbefaler selvfølgelig, at du lytter til det hele.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af