Hiphop-festivalen Wireless viser, hvilke rappere der måske lander på Roskilde Festival til sommer

Hiphop-festivalen Wireless viser, hvilke rappere der måske lander på Roskilde Festival til sommer
Lil Uzi Vert.

Den britiske hiphopfestival Wireless plejer at være et godt pejlemærke til at forudse hvilke artister, der kommer til Roskilde Festival. London-festivalen ligger nemlig i samme weekend som Roskilde, hvorfor der plejer at være en del artister, der spiller begge steder. For eksempel er Atlanta-rapperen Young Thug blevet offentliggjort af Roskilde Festival i dag, og han spiller såmænd også på Wireless.

Wireless-plakaten giver altså en god idé om, hvilke gaver der venter, når den helt store orange pakke skal åbnes til sommer. Og Wireless skuffer på ingen måde i år. Vi har kigget programmet igennem og fundet en masse navne, vi inderligt håber at se på de danske festivaler.

Lad os starte fra toppen. Her har Wireless booket en god pakke interessante headliners: Migos, der var i god liveform på NorthSide sidste år, Playboi Carti, der gav en stærk koncert på Roskilde i 2017 som afløser for Lil Uzi Vert, samt Lil Uzi Vert og Meek Mill, der aldrig nogensinde har spillet i Danmark.

Lil Uzi Vert er dog et særdeles usikkert sats: De seneste år har han således formået at aflyse koncerter på både Roskilde og Tinderbox. Men måske er tredje gang lykkens gang – så vi kan få lov at ‘Futsal Shuffle’ hele sommeren.

Lidt længere nede på plakaten er der en stor pulje af spændende nye navne, der kan deles op i de lidt mere etablerede artister, som sidste års helt store historier DaBaby, Lil Baby og Roddy Ricch. Og så er der dem, der står foran deres store gennembrud som Pop Smoke, Polo G & Lil Tjay, Koffee, City Girls og NLE Choppa. Mange af de rappere var nogle af dem, vi anbefalede at holde et vågent øje på i 2020.

Til sidst er det værd at bemærke, at festivalens tyske udgave har booket Kendrick Lamar, og amerikaneren har en ledig dato i kalenderen den 2. juli, der er torsdag i Roskilde. Vi krydser fingre for, at King Kenny kommer til Dyrskuepladsen til sommer.

Se det fulde program på Wireless’ website HER (England) og HER (Tyskland).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af