Juice WRLD efterlader sig angiveligt over 2.000 uudgivede sange

Juice WRLD efterlader sig angiveligt over 2.000 uudgivede sange
Juice WRLD. (Foto: Facebook / Juice WRLD)

Sidste år gik Juice WRLD bort i en alder af blot 21 år efter en tragisk »utilsigtet overdosis«, men noget tyder på, at rapperens arv vil leve videre i ny musik.

Ifølge TMZ har rapperen nemlig efterladt en enorm mængde uudgivet musik bag sig. Som nogen fra Juice WRLD’s indercirkel påpeger, lavede han åbenbart ikke meget andet end at indspille musik og køre på motocross. Og det har altså resulteret i op mod 2.000 sange, der angiveligt ligger i skuffen og venter.

Ifølge TMZ er der planer om at udgive sangene, selvom en klar plan endnu ikke er optegnet. I sidste uge blev der lækket 26 sange fra en stjålet harddisk, men numrene blev hurtigt pillet ned fra nettet igen.

Hvis det ender med at blive til et reelt album, ville det ligge sig i forlængelse af mange andre posthume udgivelser som Mac Millers ‘Circles’, XXXtentacions ‘Skins’ og Lil Peeps ‘Come Over When You’re Sober, Pt. 2’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af