Juice WRLD’s dødsårsag fastslået

Juice WRLD’s dødsårsag fastslået
Juice WRLD. (Foto: Facebook / Juice WRLD)

Det er efterhånden to måneder siden, at Juice WRLD gik bort i en alt for tidlig alder af kun 21 år. Nu slår obduktionsrapporten fast, at rapperen døde af en »utilsigtet overdosis« af de smertestillende opioder Kodein og Oxycodone. Det skriver Rolling Stone baseret på den netop offentliggjorte rapport.

Dermed er det fastslået, at Juice WRLD’s død, der indtraf under en politiransagning af rapperens privatfly i Chicago Lufthavn, var et uheld. Det var under ransagningen, at politiet fandt hostesaft, 32 kilo marijuana og adskillige våben. Her prøvede politiet angiveligt også at stoppe Juice WRLD’s overdosis ved at give ham modgiften, Narcan.

Dødsårsagen bekræfter de bange anelser, mange har haft, og gør ikke døden mindre tragisk. Det ligger nu endegyldigt fast, at Juice WRLD blev offer for sin selvopfyldende profeti på sangen ‘Legends’, hvor han rappede: »What’s the 27 Club? We ain’t making it past 21«.

Rapperen er den seneste af de helt store emorappere, der er gået alt for tidligt bort. Hvis man savner Juice WRLD, kan man høre ham på det nye Eminem samarbejde ‘Godzilla’ eller se ham freestyle i sin udgave af Fire in the Booth.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af