Mark Wahlberg giver Post Malone tæsk i rapperens filmdebut – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ansigtstatoveringer? Tjek. Uglet hår? Tjek. Hvis man ligner en forbryder, kan man også spille en forbryder, viser Post Malone i den nye trailer til ‘Spenser Confidential’, der får premiere på Netflix 6. marts.

I filmen spiller Post Malone overfor Mark Wahlberg og fremstormende Winston Duke (‘Us’, ‘Black Panther’). Sidstnævnte makkerpar skal sammen forsøge at hævne Wahlbergs karakter, der er blevet framet og fængslet af en sammensværgelse af politi, narkokarteller og politikere.

‘Spenser Confidential’ er instrueret af Peter Berg, der i en årrække har arbejdet sammen med Mark Wahlberg på film som ‘Patriots Day’, ‘Deepwater Horizon’ og ‘Mile 22’. Filmen er hertil produceret af folkene bag ‘Fast and the Furious’-franchisen. Med andre ord er der lagt i kakkelovnen til et klassisk Wahlberg-actionbrag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af