Nelson Can stopper som band

I et opslag på Instagram offentliggør Nelson Can, at bandet stopper. Deres andet og dermed sidste album, ‘So Long Desire’, udkommer fredag den 31. januar, og er et af de album vi glæder os mest til at høre i år.

Næste uge spiller bandet deres afskedskoncerter i et udsolgt Store Vega og Voxhall, hvor der i skrivende stund stadig er billetter.

»Vi tog beslutningen om at stoppe for et år siden, fordi vi følte, at vi havde mistet os selv i Nelson Can. Men vi er ikke den type band, der bare smækker døren til øveren og skrider. Vi har brugt det sidste år på at bearbejde vores break-up sammen. På den bedste måde vi kender: Gennem musikken«, skriver bandet til Soundvenue.

»Det har været hårdt at gå med, men også en meget terapeutisk og helende proces. Vi føler egentlig, at vi har vundet Nelson Can tilbage ved i fællesskab at give slip på Nelson Can. Havde vi smækket døren for et år siden, havde vi tabt Nelson Can, men vi trak hinanden op på vores sidste dampe og vandt. Når vi udsender vores album og går på scenen på Voxhall og Vega i næste uge, er det en sejr. Vi vandt. Og når man har vundet, så er spillet slut. Også for os«.

Den danske rocktrio, der består af Selina Gin, Signe Tobiassen og Maria Juntunen, har været i gang i ni år og har tidligere modtaget ros fra vores anmeldere for det crowdfundede debutalbum ‘Now Is Your Time to Deliver’ og ‘EP3’. Vi kårede ‘Break Down Your Walls’ som en af 2017’s bedste sange og ‘EP3’ til et af 2017’s bedste album.

Nelson Can har har tidligere blandt andet spillet på Roskilde Festival og Spot Festival. Men nu er det altså slut efter næsten et årti som band.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af