Selena Gomez antyder, at forholdet til Justin Bieber medførte »følelsesmæssige overgreb«

Selena Gomez antyder, at forholdet til Justin Bieber medførte »følelsesmæssige overgreb«
Selena Gomez. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Siden Selena Gomez tidligere på måneden udgav albummet ‘Rare’, der blandt andet omhandler hendes løbende kamp med depression og angst, har der været spekulationer om, hvorvidt hendes nye musik også bearbejder det særdeles offentlige brud med Justin Bieber.

Nu antyder Gomez, at det er tilfældet i et nyt interview med radiokanalen NPR. Indledningsvis bliver hun spurgt ind til, hvordan hun er kommet ovenpå efter sine fysiske og psykiske udfordringer:

»Jeg er i gang med den behandling, jeg har brug for i forhold til mit mentale helbred. Jeg tror helt og holdent på, at man skal snakke med sine læger og psykologer. At tage sig af sit mentale helbred er en evig opgave«.

Derefter bliver Gomez bedt om at forklare, hvordan hendes tekster skal tolkes. Og her uddyber hun blandt andet tankerne bag hittet ‘Lose You To Love Me’, hvor bruddet med Bieber er tydeligst behandlet:

»Sangen har en anden betydning for mig nu, end da jeg skrev den. Jeg følte ikke, at jeg fik en respektfuld afslutning (på forholdet, red.), hvilket jeg egentlig havde affundet mig med. Men jeg vidste, at jeg havde brug for en måde at sige de ting, jeg ville ønske, jeg havde sagt. Det er ikke en hadefuld sang. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg havde noget smukt. Men det var meget svært, og jeg er glad for, det er slut«.

Da hun bliver spurgt direkte, om det er Justin Bieber, hun taler om, bekræfter Gomez (indirekte) med kommentaren: »Du skulle lige have navnet med. Jeg forstår det«.

Gomez bliver også spurgt, om forholdet er en af de hårdere perioder i hendes liv, hvortil hun svarer: »Nej, for jeg har fundet styrken i det. Det er farligt at forblive i offermentalitet. Og jeg er ikke respektløs. Jeg føler faktisk, at jeg var offer for et vis overgreb«. Hun bekræfter efterfølgende, at der var tale om et »følelsesmæssigt overgreb«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af