Nipsey Hussle-dokumentar på vej til Netflix fra ’When They See Us’-instruktør Ava DuVernay

Nipsey Hussle-dokumentar på vej til Netflix fra ’When They See Us’-instruktør Ava DuVernay
Nipsey Hussle. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Efter en efter sigende intens budkrig blandt streaminggiganterne (der ifølge Deadline endte på et højt ottecifret dollarbeløb), er en dokumentar om den afdøde rapper Nipsey Hussle nu på vej til Netflix.

Aftalen er kommet i hus under et år efter skudepisoden i foråret 2019, hvor den 33-årige Nipsey Hussle blev dræbt foran sin tøjbutik Marathon Clothing i Los Angeles.

Den awardvindende ’When They See Us’-instruktør Ava DuVernay indtager instruktør- og producerrollen på projektet. DuVernay har foruden den succesfulde Netflix-serie og film som ’Selma’ og ’A Wrinkle in Time’ også begået en lille håndfuld vægtige dokumentarer – senest den Oscar-nominerede ’13th’.

Der forlyder endnu intet om en udgivelsesdato på projektet. Nipsey Hussles Marathon-brand understregede forleden via Instagram, at intet endeligt er besluttet derom, da »dokumentaren er meget vigtig for familien og vil ikke blive forhastet for økonomisk vinding og/eller kommerciel interesse«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af