Tinderbox offentliggør ni nye navne – bl.a. Liam Gallagher og Kesi

Tinderbox offentliggør ni nye navne – bl.a. Liam Gallagher og Kesi
Liam Gallagher.

Tinderbox er klar med årets første musikpakke, der byder på ni navne fra både ind- og udland.

Dagens annonceringer – inkl. spilledage
Liam Gallagher – 26. juni
Village People – 26. juni
Michael Kiwanuka – 27. juni
Bring Me the Horizon – 25. juni
Kesi – 25. juni
Snoh Aalegra – 25. juni
DallasK – 26. juni
W&W – 25. juni
Regard – 25. juni

I toppen af plakaten finder man den forhenværende Oasis-sanger Liam Gallagher, der i aften spiller koncert i Forum, men altså vender tilbage til Danmark til sommer. Han udgav sidste år det hæderlige album ‘Why Me? Why Not.‘ og overraskede sidste uge med udgivelsen ‘Acoustic Sessions’.

Gallagher får selskab af legendariske Village People, der med kæmpehits som ‘In The Navy’, ‘Macho Man’ og ‘YMCA’ nok skal få sat gang i festen i Tusindårsskoven. Desuden er Kesi, der sidste år udgav sin første samlede udgivelse i fire år ‘888’, og den svensk-iranske musiker Snoh Aalegra, der har imponeret med sin sensuelle r’n’b, blandt topnavnene.

Dagens musikpakke tæller desuden den britiske soulmusiker Michael Kiwanuka og det britiske rockband Bring Me The Horizon. Slutteligt er DallasK, W&W og Regard tilføjet til årets dj-lineup.

Tinderbox 2020 finder sted i Tusindårsskoven i Odense den 25.-27. juni 2020. Allerede på programmet er blandt andre Post Malone, Lukas Graham, Banks, Lenny Kravitz, Zara Larsson, Spleen United, Kashmir og Armin Van Buuren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af