Alle burde følge Billie Eilishs corona-mantra

Alle burde følge Billie Eilishs corona-mantra
Billie Eilish.

De seneste dage er det – i hvert fald i Danmark, og i hvert fald for de fleste af os – blevet helt tydeligt, hvor alvorlig coronavirusset er.

Men sådan er det ikke alle steder, og en af de store udfordringer for at stoppe spredningen af sygdommen er fortsat at få folk til at indse alvoren og tage de nødvendige forholdsregler. Det har nu fået popstjerner som Billie Eilish, Ariana Grande og Taylor Swift til at melde sig på banen.

Billie Eilish har udgivet en række stories på Instagram, hvor hun blandt andet siger: »Det er en virkelig big deal lige nu, og det er ikke en joke. Jeg ved, at fordi mange af os ikke har set med egne øjne, hvad sygdommen gør, og hvem det rammer, så er det svært at forstå, at det er virkeligt. Men det er virkelig virkeligt«.

Hun taler også om, hvordan især unge mennesker må ændre deres adfærd: »Jeg har set mange unge mennesker i verden, der stadig går på klub, går på stranden eller bare hænger ud, og det er virkelig uansvarligt«.

Sangeren får også konstateret, at »halvdelen af verden ikke giver en fuck«, og så får hun introduceret et mantra, vi alle burde følge: »Don’t panic, but don’t be an idiot«.

Ariana Grande og Taylor Swift er kommet med lignende udmeldinger.

»Please lad være med at være blind for, hvad der foregår«, skriver førstnævnte blandt andet via Twitter, hvor hun kalder de unge, der ignorerer Corona, for ‘dumme og priviligerede’. »Det er utrolig farligt og egoistisk at tage let på denne situation«.

Taylor Swift skriver følgende via Instagram: »Jeg ser, at der stadig foregår mange sammenkomster og fester. Det her er tiden til at aflyse planer og virkelig isolere sig så meget som muligt og ikke gå ud fra, at bare fordi man ikke føler sig syg, så kan man ikke smitte nogen, der er ældre eller sårbar«.

Derudover har Swift også ladet verden vide, at hendes kat Meredith nu er gået i karantæne, og hun opfordrer os alle til at gøre det samme.

https://www.instagram.com/p/B9z2cR_Dotx/
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af