Eminem forklarer, hvorfor hans Oscar-optræden gik galt

Eminem forklarer, hvorfor hans Oscar-optræden gik galt
Eminem til Oscar-showet i 2020. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det var et af de mere bizarre Oscar-øjeblikke, da Eminem indtog scenen med 17 års forsinkelse for at spille hit-singlen ‘Lose Yourself’, som han modtog en Oscar-statuette for i 2003.

Nu indrømmer Eminem faktisk, at den var gal med hans optræden, men han har helt andre grunde end den noget tilfældige timing, som mange fans har påpeget.

Rapperen har nemlig lagt vejen forbi Mike Tysons podcast ‘Hotboxin’, hvor han fortæller, at han allerede efter første vers oplevede tekniske problemer: Her opdagede Eminem, at hans mikrofonpakke pludselig hang og dinglede mellem benene på ham.

Eminem forsøgte efter sigende at få den fastgjort til sit bælte igen, men uden held – en anstrengelse, ingen af kameraerne tilsyneladende opfangede. Da det endelig lykkedes ham at få udstyret på plads, var sangen slut.

»Vi øvede det lort… Jeg kan godt teksten til ‘Lose Yourself’, men vi øvede det lort ekstra, ekstra, ekstra meget bare så vi ikke fuckede op. Men det var den eneste ting, vi ikke planlagde. Og selvfølgelig gik det galt. Jeg var sådan: ‘Motherfuck…’ «, siger Eminem.

Rapperen tilføjer, at han ikke selv har set sin Oscar-optræden: »Jeg gider ikke se det lort, så bliver jeg bare sur«.

Hør hele podcast-episoden herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af