Hør den første sang med Rihanna siden 2017

Hør den første sang med Rihanna siden 2017
Rihanna. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det er ikke alle, der kan få Rihanna til at levere en gæsteoptræden, men det er selvfølgelig heller ikke alle, der har skrevet hendes kæmpehit ‘Work’ fra albummet ‘Anti’.

Så på en måde giver det meget god mening, at det er den canadiske r’n’b-sanger Partynextdoor, der er lykkedes med at score den første RiRi-gæsteoptræden siden 2017 på sin nye sang ‘Believe It’.

Selv om Rihanna ikke er vildt meget med på nummeret, er det bestemt dejligt at høre hendes sangstemme igen. For efter hun udgav ‘Anti’ i 2016 – og bagefter var med på numre som DJ Khaleds ‘Wild Thoughts’ og N.E.R.D.’s ‘Lemon’ i 2017 – gik udgivelsesstrømmen i stå. Nu er hun tilbage på sangsporet for første gang i det nye årti, hvilket på alle måder er rart for alle os, der venter spændt på hendes kommende reggae-album.

‘Believe It’ er at finde på Partynextdoors nye album ‘Partymobile’, der også gæstes af Drake og Bad Bunny. Rimelig tunge skyts må man sige, så der er lagt op til, at manden bag ‘Work’ skal tage skridtet op til den helt tunge stjerneliga.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af