James Blake-koncerten i København er aflyst

James Blake-koncerten i København er aflyst
James Blake. (Foto: Amanda Charchian)

James Blakes planlagte koncert i K.B. Hallen 19. april er aflyst. Det oplyser arrangøren LiveNation på Facebook. »Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet«, skriver de.

Billetter vil blive refunderet via Billetlugen i løbet af 4-6 uger.

LiveNation har videreformidlet følgende udtalelse fra James Blake:
»Hej alle. Med henblik på den globale pandemi af Covid-19 og den omskiftelige natur inden for rejser og karantæner verden rundt, sammen med muligheden for yderligere restriktioner i fremtiden, er det med stor beklagelse, at jeg er nødt til at aflyse min planlagte europaturné. Det er en skrækkelig beslutning at tage, men sikkerheden for fans og mit band og crew er øverste prioritet. Kærlighed til alle. Stay safe«.

De danske spillesteder begyndte for fem dage siden at lukke ned for alle koncerter i marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af