Lil Uzi Vert deler syret sci-fi-kortfilm og cover til ’Eternal Atake’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil Uzi Verts kommende hypede album ’Eternal Atake’ har efterhånden været en god rum tid og et par forsinkelser undervejs, men nu lader det til, de sidste brikker endelig er faldet på plads i produktionen. Philly-rapperen har i hvert fald fået valgt albummets cover ved hjælp af en afstemning på Twitter, og han har nu også delt en kortfilm til projektet, der matcher coverets sci-fi-tema.

Kortfilmen, der er instrueret af Gibson Hazard sammen med Lil Uzi Vert, har fået titlen ’Baby Pluto’, og hvis man forestiller sig, hvordan det ville se ud, hvis Ari Asters ’Midsommar’ mødte et super spacy ’X-files’-afsnit, har man et udmærket indtryk af essensen af de to ret så storslåede minutter. Især hvis man da lige krydrer forestillingen med en lille smule bling.

’Eternal Atake’ ventes at rumme de ganske forskelligartede singleudspil ’Futsal Shuffle 2020’ og den Backstreet Boys-inspirerede ’That Way’. Ifølge et tweet fra Lil Uzi Vert den 28. februar, skulle ’Eternal Atake’ lande »om to ugers tid«, hvilket sådan cirka vil passe med den 13. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af