Lil Uzi Vert har kastet sig ud i ømt Backstreet Boys-remake – hør ‘That Way’

Lil Uzi Vert har kastet sig ud i ømt Backstreet Boys-remake – hør ‘That Way’
Lil Uzi Vert til Wireless Festival i London, 2018. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

Lil Uzi Verts seneste single var et overgearet, gakket og ret uimodståeligt trancerap-track ved navn ‘Futsal Shuffle 2020’, men Philadelphia-rapperen er langt fra færdig med at overraske os. Hans første single i det nye årti er nemlig intet mindre end en gendigtning af Backstreet Boys’ kæmpehit ‘I Want It That Way’ fra 1999.

Der er dog ikke tale om sådan et kedeligt, ironisk remix, der tager pis på den gamle popsmasker. I stedet virker det rent faktisk som om, Lil Uzi Vert lægger hele sit hjerte i sangen. Faktisk minder den en smule om hans melankolske (anti-)kærlighedssang ‘The Way Life Goes’ fra 2017, der havde en lignende produktion og sangrap-stil.

‘That Way’ er den seneste i en række singler, rapperen har udgivet, mens hans fans venter spændt på det hypede album ‘Eternal Atake’, som han har lovet – og udskudt – flere gange. Uzi har (ud over den ovennævnte ‘Futsal Shuffle’) også udgivet blandt andet ‘Sanguine Paradise’, som vi udnævnte til en af sidste års bedste sange.

Samtidig har Lil Uzi Vert dog udtalt i interviews, at han er mere optaget af tøj end at lave ny musik. Så man tør næsten ikke håbe, at ‘That Way’ er et tegn på, at ‘Eternal Atake’ endelig er på trapperne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af