Mytisk rapper udgiver endelig debutalbum med hjælp fra Jay-Z, Travis Scott og James Blake

Mytisk rapper udgiver endelig debutalbum med hjælp fra Jay-Z, Travis Scott og James Blake

Så sent som for en uge siden fik vi et sagnomspundet album, man næsten ikke troede nogensinde ville se dagens lys. Lil Uzi Verts ‘Eternal Atake’ var blevet lovet gang på gang siden 2018, så der var stor jubel, da det endelig kom sidste fredag.

Men det er absolut ingenting i forhold til Jay Electronica. Rapperen var et af hiphoppens største talenter ved gennembruddet i slutningen af 00’erne, hvor han blandt andet udgav ‘Exhibit C’, der blev hans signatursang og affødte sammenligninger med selveste Nas.

Hypen var kørt helt op, men Jay Electronica gjorde ingenting. Ikke flere store sange, kun meget lidt musik – og i hvert fald ikke noget debutalbum. I 2010’erne udgav han ikke engang en sang om året.

Så det er lidt vildt, at vi i dag får Jay Electronicas første album ‘A Written Testimony’ at høre.

Rapperens albumdebut kommer godt nok ti år efter, at hypen peakede, men der er alligevel god grund til at være spændt. For udgivelsen har gæsteoptrædener af folk som Jay-Z, Travis Scott og James Blake, mens folk som The Alchemist, No I.D. og Hit-Boy står for produktionerne.

Det ville dog ikke være Jay Electronica, hvis ikke der var et par forhindringer for rent faktisk at kunne høre musikken. Så lige nu kan ‘A Written Testimony’ kun streames på Tidal.

OPDATERING: Albummet er nu også på Spotify HER.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af