Se The Weeknd og Daniel Craig ‘kæmpe’ om samme kvinde i ‘SNL’-musikvideo

I lørdags var The Weeknd den musikalske gæst i ‘Saturday Night Live’, hvor han både optrådte med singlen ‘Blinding Lights’ og debuterede den nye ballade ‘Scared to Live’.

Men Abel Tesfaye var ikke kun kommet for at synge, han havde også haft tid til at være med i ‘SNL’-musikvideoen ‘On the Couch’. Her har tre mænd lavet rav i forholdet og skal af forskellige årsager sove på sofaen.

The Weeknds karakter har dog ikke været utro eller lavet kreditkortsvindel som de to karakterer spillet af Kenan Thompson og Chris Redd – det er såmænd bare fem år siden, han og ekskæresten slog op, og nu er hun gift og har børn med en mand spillet af Daniel Craig, som efterhånden er ret træt af canadierens besøg.

Den britiske skuespiller var aftenens vært, og i den klassiske åbningsmonolog løftede han sløret for en scene fra den kommende Bond-film, der var tilsat et ordentlig drys ‘Saturday Night Live’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af