Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Yaeji-house og masser af danske talenter

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Westerman ‘Think I’ll Stay’

Den engelske singer/songwriter har netop annonceret sit debutalbum, ‘Your Hero Is Not Dead’, der er sat til at udkomme 5. juni. I den forbindelse har Westerman delt den quirky single ‘Think I’ll Stay’, hvor han konfronterer følelsen af, at livet er fyldt med meningsløs smerte.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Lil Uzi Vert ‘Chrome Heart Tags’

Dette Chief Keef-producerede track er et klart højdepunkt på Lil Uzi Verts mesterværk ‘Eternal Atake’. Metalliske stemmebidder skaber et hårdført udtryk, alt imens en svævende instrumentation skaber en forpint fornemmelse i samarbejde med Uzis vokal.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Summers ‘Die Young’

Danske Summers har en fortid i bandet Mont Oliver, og i 2020 er der blevet åbnet en smule mere op for solokarrieren. Bevæbnet med en stille guitar, nogle elektroniske beats og en yderst ekspressiv stemme har han med singlen ‘Die Young’ skabt en yderst medrivende sang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Yves Tumor ‘Kerosene!’

Yves Tumor er kendt for elektroniske eksperimenter, men han går tilsyneladende i soulens retning på sit kommende album, ‘Heaven to a Tortured Mind’, der udkommer 3. april. Denne single er en duet med sangskriver Diana Gordon, og de to vokalister får det bedste ud af hinanden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Lillebittebock ‘Fønix’

Lillebittebocks nye debut-ep ‘Ondskaben tog over’ er spækket med melankolsk emo-trap, og ‘Fønix’ er muligvis det bedste track derpå. Dyrk især de vilde vokallag omkring halvvejs i nummeret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Necklace ‘Chase’

Necklaces musikalske univers er i et mellemsted mellem indadvendt indie-synthpop og melodisk, Young Thug-kanaliserende trap. Den kombination gør sig selvsagt godt til sange om ensomhed og ulykkelig kærlighed, og det er netop det, vi får på danskerens nye single ‘Chase’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Yaeji ‘Waking Up Down’

Den koreansk-amerikanske houseproducer Yaeji har netop annonceret, at hun 2. april udgiver mixtapet ‘What We Drew 우리가 그려왔던’. Førstesinglen derfra er en lovende, underspillet banger, der blander engelsksprogede hiphopvokaler med et melodisk omkvæd på koreansk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Sulka feat. Khal Allan ‘Usagt’

Det Roskilde-aktuelle rapper Sulka fortsætter stimen af inciterende boom bap, denne gang med en mere melodisk tilgang. Beatet er endnu en gang produceret af Tue Track, og man får også et skarpt, melankolsk vers fra Tues gamle Ponyblod-kumpan Khal Allan.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Åbent Forhold ‘Snart springer syrenerne ud’

Morten Winther Nielsen er kendt både for popprojektet Sunx, indiegruppen Treefight for Sunlight og for at være fast samarbejdspartner med Jada. Med Åbent Forhold kaster han sig dog ud i noget helt nyt. Førstesinglen er en dosis skrøbelig, autotunet, dansksproget folk, der formentlig vil tale til fans af projekter som BishBusch og First Flush.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Protomartyr ‘Processed by the Boys’

Protomartyrs postpunk er i sit mest voldsomme hjørne på den nye single ‘Processed by the Boys’. Det er et buldrende, arrigt nummer, der får os til at se frem til gruppens femte album, ‘Ultimate Success Today’, der udkommer 29. maj.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af