Vega følger regeringens opfordring: Aflyser eller udskyder alle marts-koncerter med over 1.000 deltagere

Vega følger regeringens opfordring: Aflyser eller udskyder alle marts-koncerter med over 1.000 deltagere
Tones and I spille have spillet for et udsolgt Store Vega 13. marts..

For at dæmpe spredningen af coronavirusset har regeringen i dag opfordret til, at alle arrangementer med over 1.000 deltagere i marts aflyses eller udskydes.

Den kapacitet omfatter blandt andet Store Vega, hvor der er plads til 1.550 gæster, og spillestedet på Vesterbro har netop meddelt, at de agter af følge regeringens opfordring.

»I Vega er vi optaget af publikums sikkerhed og helbred. Regeringen har netop anbefalet, at alle arrangementer med flere end 1.000 gæster aflyses eller udskydes. Vega følger anbefalingen, og vi arbejder på at få et overblik over hvilke koncerter, der stadig kan gennemføres, og hvilke der skal aflyses eller udskydes«, skriver spillestedet i et opslag.

Arrangementer på Lille Vega og Ideal gennemføres som planlagt, men udsolgte koncerter på Store Vega vil altså naturligt have opfyldt den kapacitet, hvor der opfordres til aflysning.

»Det betyder, at udsolgte koncerter som udgangspunkt ikke kan gennemføres. Nogle vil derfor blive udskudt, og andre vil desværre blive aflyst«, skriver Vega.

Koncerter i Store Vega, der endnu ikke har solgt 1.000 billetter, vil stadig blive gennemført, men med en begrænset billetkapacitet. Dette gælder blandt andet fredag aftens koncert med Kelis.

Vega har i skrivende stund ti udsolgte Store Vega-koncerter på programmet i marts: Blandt andre med Big Thief, Artigeardit, Tove Lo og Tones and I, der står bag storhittet ‘Dance Monkey’.

Udsolgte Store Vega-koncerter i marts:
9/3 – Rex Orange County
10/3 – Simple Minds
11/3 – Big Thief
13/3 – Tones and I
18/3 – Papa Roach + Hollywood Undead
20/3 – Artigeardit
23/3 – Tove Lo
27/3 – Spleen United
29/3 – Peter Sommer
30/3 – Trippie Redd

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af