100 Gecs afholder festival inde i ‘Minecraft’ – med blandt andre Charli XCX og Cashmere Cat

100 Gecs afholder festival inde i ‘Minecraft’ – med blandt andre Charli XCX og Cashmere Cat

Vi er efterhånden blevet vant til virtuelle koncerter og festivaler, men den begivenhed, som den eksperimenterende duo 100 Gecs afholder fredag den 24. april, er alligevel noget helt specielt. Deres festival Square Garden finder nemlig sted inde i spillet ‘Minecraft’.

100 Gecs spiller selv til den virtuelle festival, og det samme gør navne som Charli XCX, Cashmere Cat, Kero Kero Bonito, A. G. Cook og Tommy Cash.

Her er altså flere artister med et alternativt, elektronisk og i nogle tilfælde syntetisk take på popmusikken, hvilket jo passer perfekt ind i ‘Minecraft’s pixelerede verden.

Det er ikke første gang, 100 Gecs indtager ‘Minecraft’: Faktisk fandt deres første show nogensinde sted inde i spillet. Denne gang har de dog opgraderet til en decideret festival.

‘Square Garden’ kan opleves inde i ‘Minecraft’ eller via 100 Gecs’ Youtube-kanal. Alle indtægterne går til Feeding America, der hjælper de mest udsatte under coronakrisen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af