Beyoncé er tilbage som rapper på brandvarmt remix af Megan Thee Stallion-storhittet ’Savage’

Beyoncé er tilbage som rapper på brandvarmt remix af Megan Thee Stallion-storhittet ’Savage’
Beyoncé på Coachella 2018. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Hvis du af en eller anden grund skulle have glemt det, kommer der her en kærlig reminder: Beyoncé er et savage på en mikrofon. Derfor er det også kun passende, hun får fri leg på det nye remix af Megan Thee Stallions virale hit ’Savage’ – og resultatet er lige så benhårdt, som det er brandvarmt.

Sommetider kan remixes komme til at lyde som om, der er blevet tvunget nye features ned over originalen, hvilket man da også helt oplagt kunne frygte med et remix, der formentlig er blevet skabt i karantænetiden, hvor de to stjerner end ikke har kunnet dele studie. Men i dette tilfælde smelter Beyoncés og Megan Thee Stallions ’Savage’-bidrag sammen, som var det meningen lige fra beyndelsen. Megan Thee Stallion giver rig plads på sit sexede storhit til Beyoncé, der indtager det heftige remix med lige dele sexet, bossy attitude og luftige, florlette korstemmer.

Beyoncé imponerede også med sine rap-skills på ’Everything is Love’ (som hun og Jay-Z udgav som The Carters), hvor hendes »elegante og arrogante hiphop-flow var lyden af urørlighed«, som Soundvenues hiphop-ekspert Kristian Karl ganske præcist beskrev det i en kommentar med titlen »Beyoncé må aldrig nogensinde stoppe med at rappe, som hun gør på ‘Everything is Love’«

Alt overskud fra det nye ’Savage Remix’ går til Bread of Lifes Covid-19-velgørenhedsarbejde i de to stjerners fælles hjemby, Houston.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af