Daft Punk vender tilbage: Skal lave soundtrack til gyserlegende

Daft Punk vender tilbage: Skal lave soundtrack til gyserlegende

Det er efterhånden en god rum tid, siden vi sidst hørte nyt fra Daft Punk. Men det betyder heldigvis ikke, at den franske elektroduo ligger på den lade side – tværtimod. I et nyt interview med den italienske avis Repubblica afslører gyser-instruktørlegenden Dario Argento, at det hjelmklædte makkerpar arbejder på soundtracket til hans næstkommende film, ’Occhiali Neri’.

»De er mine beundrere, de kender alle mine film,« lød det fra Argento i interviewet. »De hørte via franske venner, at jeg optog en ny film, og de ringede til mig [for at sige]: ’Vi vil gerne arbejde med dig’«.

Dario Argento, der står bag gysermesterværker som ’Suspiria’ (originalen fra 1977), ’Inferno’ og ’The Mother of Tears’, skulle have taget hul på filmoptagelserne i maj, men grundet coronapandemien er optagelserne udskudt til september. Dette har dog tilsyneladende ikke sinket duoen, der ifølge Argento snart sender ham deres første numre til filmen – og besøger ham i Rom, når det lader sig gøre.

’Occhiali Neri’ er ikke Daft Punks første soundtrack-rodeo. I 2010 skabte de soundtracket til Disneys science fiction-film ’Tron: Legacy’. ‘Occhiali Neri’ bliver Daft Punks første fuldlængde-projekt siden 2013-pladen ’Random Access Memories’ – med mindre duoen altså når at overraske os med en langspiller, inden gyserfilmen ligger klar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af