Hør en tidligere uudgivet Oasis-sang, som Noel Gallagher fandt på en gammel cd

Hør en tidligere uudgivet Oasis-sang, som Noel Gallagher fandt på en gammel cd
Oasis.

Oasis har ikke udgivet musik i over et årti, men det bliver der lavet om på nu. Noel Gallagher har gravet en gammel demo ved navn ‘Don’t Stop…’ frem fra gemmerne, og den hidtil uudgivne sang har nu fået en officiel udgivelse.

I et indlæg på Instagram fortæller Noel, at han har brugt noget af karantænen på at gennemgå de hundredevis af umærkede cd’er, han har liggende derhjemme i kasser. Det førte altså til fundet af ‘Don’t Stop…’, som han troede var forsvundet for evigt.

Hør sangen og læs Noel Gallaghers besked forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af