Kanye West udgiver Sunday Service-koncertoptagelser i anledning af påsken

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ét år efter at Kanye West indtog bakketoppene ved Coachella med sit Sunday Service-kor til religiøs messen på påskedag 2019, var rapperen i går klar til endnu engang at fejre påsken med sit kor.

Oprindeligt havde han planlagt at spille en fysisk koncert til præsten Joel Osteens gudstjeneste i Los Angeles den 12. april, men grundet høj smittefare i koret, der ofte tæller over 100 personer, valgte West at aflyse den fysiske koncert.

I stedet har han nu delt en foroptaget Sunday Service-koncert fra februar i år, da han optrådte med koret i Miami ved amfiteatret i Bayfront Park. Koncerten byder blandt andet på numrene ‘Jesus Walks’, ‘Closed On Sunday’ og ‘Follow God’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af