Liss inviterer til ’LISStening Session’ via Instagram

Liss inviterer til ’LISStening Session’ via Instagram
Foto: Fryd Frydendahl

Liss melder sig under fanerne i kampen for at forsøde karantænetiden hjemme i stuerne. Den danske kvartet har annonceret, at de holder en såkaldt ’LISStening Session’ via Instagram på torsdag klokken 19 dansk tid.

Den virtuelle lille koncert kommer ifølge gruppen til at rumme nogle klassikere, nogle nye Liss-sange, nogle covernumre og nogle overraskelser samt en lille snak med publikum. Liss opfordrer desuden til at stikke dem en privatbesked, hvis man har særlige ønsker til setlisten.

Vi kan således nok forvente at høre et par numre fra ’Second’ – Liss’ vellykkede ep, der udkom sidste år efter tre års stilhed, som strøg ind på vores liste over de bedste danske udgivelser i 2019.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af