Post Malone sætter vild hitliste-rekord

Post Malone sætter vild hitliste-rekord
Post Malone. (Foto: Santiago Bluguermann/Getty Images)

Post Malone er en af dem, der prøver at få det bedste ud af karantænen, og i weekenden spillede han røven ud af bukserne til en Nirvana-hyldestkoncert: En begivenhed, der siden er blevet hyldet som en af de bedste shows i denne digitale koncertvirkelighed.

Nu fortsætter de gode nyheder for Posty, for han har netop slået en ret vild rekord på den amerikanske singlehitliste. Hans single ‘Circles’ er nemlig den sang, der har befundet sig længst tid i top-10 på Billboard-listen – nogensinde.

Med sin placering på sjettepladsen i denne uge har sangen fra sidste års album ‘Hollywood’s Bleeding’ været i top-10 i hele 34 uger. Altså langt over et halvt år.

Og hvad skal man så tolke ud fra det? Post Malone laver musik til streamingtidsalderen. Sange der kan blive lyttet til igen og igen. Sange som passer ind på diverse playlister. Sange som ikke gør for meget fortræd.

Før denne uge delte Post Malone top-10-rekorden med tre andre sange, der også havde klaret bedriften med 33 uger: Ed Sheerans ‘Shape Of You’, Maroon 5 og Cardi B’s ‘Girls Like You’ og så ‘Sunflower’ af Swae Lee og … Post Malone.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af