Se Post Malones distortionbrag af en Nirvana-hyldest

Se Post Malones distortionbrag af en Nirvana-hyldest
Post Malone. (Foto: Rich Fury/Getty Images for Bud Light)

Post Malone gav den hele armen, da han i går aftes spillede en Nirvana-hyldestkoncert via et YouTube-livestream.

Sammen med et band, der blandt andet talte punk-superstjernen Travis Barker på trommer, spillede Post Malone sig igennem 15 Nirvana-klassikere iført en blomsterkjole som et nik til forbilledet Kurt Cobain.

Bandet spillede live fra Post Malones stue i Salt Lake City med masser af cigaretter og øl ved hånden. Setlisten talte blandt andet ‘Lounge Act’, ‘Frances Farmer Will Have Her Revenge on Seattle’, ‘On A Plain’ og ‘Heart-Shaped Box’.

I løbet af den 80 minutter lange koncert formåede Post Malone at indsamle over 15 millioner kroner til FN’s covid-19-fond. Og både Nirvana-bassist Krist Novoselic og Courtney Love (Kurt Cobains enke) støttede op om Post Malones projekt på henholdsvis Twitter og via livestreamen.

Se hele koncerten herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af