Sådan har du aldrig hørt Travis Scott blive fortolket før

Sådan har du aldrig hørt Travis Scott blive fortolket før
Christine and the Queens på Roskilde Festival. (Foto: Andreas Holm/Soundvenue)

Christine and the Queens får det bedst mulige ud af karantænen. Den franske artist gik viralt med et ømt stuegulvs-cover af The Weeknds ‘Blinding Lights’, og hun var også med i WHO’s stjernespækkede støttekoncert ‘One World: Together at Home’.

Nu er Chris tilbage med endnu et cover fra den sparsomt indrettede stue, og denne gang har hun kastet sig over Travis Scotts ‘Highest in the Room’, der gik direkte ind som nummer et i USA ved sin udgivelse i oktober.

Coverversionen er dog noget helt andet end amerikanerens original, og i Christine and the Queens’ hænder bliver ‘Highest in the Room’ til en slags nedtonet, men ekstremt intens artpop-ballade med franskmandens artikulation (og gestikulation) som det helt store trækplaster.

Instagram-videoen er i skrivende stund blevet set næsten 150.000 gange på 14 timer.

View this post on Instagram

Morning after 4/20. Covered @travisscott up close and personal ??

A post shared by Chris (@christineandthequeens) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af