Travis Scott rykker ind i ‘Fortnite’ for at premiere ny musik

Travis Scott rykker ind  i ‘Fortnite’ for at premiere ny musik
Travis Scott. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Coronakrisen har affødt et væld af virtuelle hjemmekoncerter på Instagram, hvilket har hjulpet mange af os gennem isolationen. Men okay, der er grænser for, hvor mange optrædener fra kunstneres soveværelser, man kan se. Så det er en underholdende udvikling, at de digitale musikopførelser nu ser ud til at rykke ind i nogle nye rum.

I slutningen af sidste uge kunne den elektroniske duo 100 Gecs således afsløre, at de ville holde en hel festival inde i spillet ‘Minecraft’. Og nu melder Travis Scott ud, at han vil premiere ny musik inde i ‘Fortnite’ som del af en begivenhed, der hedder ‘Astronomical’.

Det er lidt diffust (eller bare hemmeligt), hvad ‘Astronomical’ helt præcist er, men det kan opleves fem gange fra den 23.-25. april i ‘Fortnite’. Og mens eventets navn klart knytter sig til Scotts seneste album ‘Astroworld’, er der altså også blevet lovet en ny sang til begivenheden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af